Acum citesti
Noul Santa Cruz Heckler a fost lansat

E clar că cei de la Santa Cruz s-au pus pe treabă, lansând în ultima perioadă mai bine de 5 modele noi. La mijlocul lunii iunie a venit rândul lui Heckler să fie prezentat, mai ales că modelul împlinește nu mai puțin de 18 ani, așadar își serbează majortul. În tot acest timp, 7 generații și-au făcut remarcată prezența în industrie. Fiind o bicicletă maturizată pe deplin, așteptările nu pot fi decât pe măsură.

santa_cruz_heckler_1fr

Cele mai importante modificări față de versiunea precedentă sunt un unghi diferit al headtube-ului, de la 69 la 67 de grade și asemenea modelului Bronson, instalarea unui toptube mai lung. Suspensia cu un singur pivot va fi ușor de întreținut, dar va fi ceva mai eficientă decât până în prezent. Pentru prinderea roții de spate, cei de la Santa Cruz au decis montarea unui ax 142 x 12mm pentru a spori rigiditatea.

santa_cruz_heckler_2

Greutatea cadrului este de 3.07 kg în dimensiunea M, cu tot cu amortizorul Fox Float CTD, oferă o suspensie de 150 de mm și suportă roți de 27.5 inch. Prețul cadrului va fi de 1.299$ pe când bicicleta completă va fi oferită pentru 2.599$. Cadrul are o garanție de 5 ani, pentru primul proprietar.

santa_cruz_heckler_3

via Santa Cruz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =