Acum citesti
Noutăți de la Sprint, Shockblaze și Ferrini

Cele trei brand-uri, Sprint, Shockblaze și Ferrini fac parte din grupul MaxEurope, cu sediul în Bulgaria, iar fiecare dintre acestea fac parte dintr-un segment diferit de preț: Ferrini reprezintă entry-level-ul, iar Shockblaze, bicicletele mid-level și high-end. Acest brand a fost și cel mai bine reprezentat, deoarece vine cu o serie de noutăți. În gama bicicletelor Sprint, vom avea la dispoziție un nou full-suspension de all-mountain, iar în gama Ferrini, de biciclete noi de copii și câteva noi culori pentru entry-level-uri. Dar să vedem împreună despre ce este vorba.

Trace Team Carbon este una dintre cele mai importante noutăți de la Shockblaze, fiind vorba despre un full-suspension de all mountain, cu cadru din carbon și piese de top. Cu o cursă a suspensiilor de 120mm (ce provin de la Fox), bicicleta este capabilă atât pentru ture mai lungi cât și pentru concursuri, pentru cei care preferă confortul. Pe lângă amortizoarele Fox din gama Kashima, pe bicicletă regăsim un sistem de transmisie 1×11, Sram XX1, frâne Formula R1 sau roți DT Swiss 1501XM. Greutatea bicicletei este de doar 11.4 kg. Modelul Trace însă va fi disponibil în mai multe versiuni de echipare, cu cadru din aluminiu sau din carbon.

noutati-shockblaze-sprint-2

noutati-shockblaze-sprint-7O altă noutate importantă este reprezentată de noul hardtail KRS. Acesta este disponibil în mai multe variante, dar ce de top este ușor de recunoscut după culoarea neagră. În meniu regăsim un sistem de transmisie 1×11, Sram XX1, o furcă Rock Shox SID, roți DT Swiss 1501XR sau frâne Formula R1. Bicicleta cântărește doar 9 kg, în versiunea cu roți de 27.5 inch. De asemenea, o versiune cu roți de 29 de inch este pregătită pentru persoanele mai înalte.

noutati-shockblaze-sprint-9Tot în aria hardtail-urilor, ai la dispoziție modelele din gama R, cu numai puțin de 16 variante de echipare. Cadrele acestor biciclete vor fi construite din aluminiu, completând gama cu cadre din carbon despre care am povestit mai sus.

noutati-shockblaze-sprint-13 noutati-shockblaze-sprint-12Skin, cu suspensii de 160mm, proiectată pentru enduro, va rămâne neschimbată pentru următorul sezon. În fotografie poți admira versiunea de top, echipată cu transmisie Sram X01, frâne Avid Elixir 7 sau amortizoarele Fox din gama Kashima.

noutati-shockblaze-sprint-8Shockblaze a lansat pentru 2015 și un full-suspension pentru Downhill, modelul DH Team Carbon, care a rămas neschimbat pentru 2016.

noutati-shockblaze-sprint-1Gama Sprint este bine reprezentată în România, bicicletele bucurându-se de cifre de vânzări importante. Ca noutate a acestui ani, bulgarii au pregătit modelul Outrage, un full-suspension care se pare că va fi foarte bine plasat pe piață din punct de vedere al costului. Este vorba despre o bicicletă de all-mountain, cu roți de 27.5 inch și o transmisie 2×10, echipată cu amortizoare de la Rock Shox și frâne de la Avid.

noutati-shockblaze-sprint-6Sprint a mai prezentat și o bicicletă electrică, alături de alte biciclete urbane pe care le poți admira în galeria de mai jos.

Iar bicicletele de la Ferrini au putut fi regăsite în standul MaxEurope, însă într-un număr mic. Au fost prezentate câteva biciclete de oraș, mtb entry-level și câteva pentru copii.

noutati-shockblaze-sprint-10 noutati-shockblaze-sprint-11

Importator în România: Sprint Sports.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =