Acum citesti
Noutăţi de la STRAVA: funcţia Beacon şi Live Segments pe Wahoo ELEMNT

Mult iubita aplicaţie STRAVA se îmbunătăţeşte mereu, încercând să ofere toate funcţiile pe care le oferă şi concurenţa, plus alte idei noi.

Strava-Beacon_mapAstfel, s-a lansat funcţia Beacon, prin care până la trei prieteni selectaţi de utilizator pot să vadă evoluţia acestuia în timp real. Astfel, familia şi prietenii vor ştii mereu unde se află utilizatorul, iar acesta îşi va face antrenamentul, tura sau concursul mult mai liniştit ştiind că dacă apare o problemă poate fi repede localizat. Funcţia este implementată pe ultimele versiuni ale aplicaţiei pentru Android şi iOS şi este accesibilă doar abonaţilor la serviciul Premium. Pentru a o activa, se selectează din aplicaţie icoana cu un cap ce emite semnal, se aleg trei contacte iar aceştia vor primi prin SMS un link unde pot urmări live tura.

Wahoo-ELEMNT-live-Strava-Segment-ListWahoo-ELEMNT-live-Strava-Segment-resultsWahoo-ELEMNT-live-Strava-Segment-PRFuncţia Live Segments a fost introdusă deja de ceva vreme, iniţial doar pentru computerele Garmin iar apoi şi pentru aplicaţia de smartphone. Această funcţie dă posibilitatea utilizatorului să concureze pe segmentele Strava în timp real, fiind informat de segmentele din apropiere, de startul acestora, evoluţia în funcţie de timpul personal best sau KOM şi la final de rezultat, instantaneu. Noutatea constă în faptul că acum funcţia este disponibilă şi pe Wahoo ELEMNT, unul dintre cele mai avantajoase computere smart de pe piaţă, cu funcţionalitate foarte bună şi un preţ mult mai mic decât concurenţa. Live Segments este de asemenea accesibilă doar utilzatorilor Premium şi are nevoie de o conexiune activă cu telefonul şi de una de date de pe acesta.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 15 =