Acum citesti
Noutăți la anvelopele Maxxis pentru 2018

Anvelopele cu margini maro sunt din ce în ce mai apreciate și devin încet o nouă modă. Maxxis nu a stat deoparte și a adăugat câteva modele în colecție.

Pe lângă modelul Rekon+ din prima imagine, pentru bicicletele gravel modelele Rambler și Re-Fuse primesc și ele margini maro, ambele în dimensiunile 700x40C cu carcase Tubeless Ready.

Maxxis introduce și o colecție bogată de modele 27.5×2.6 Wide Trail, concepute pentru jante late de 30-35 mm. Acestea primesc indicativul WT și vor fi disponibile cu profilele Ardent Race, Forecaster, Minion DHF și DHR II.

Primul model în dimensiunea 29×2.6 WT de la Maxxis este Rekon, în versiunea 3C, Max Terra, EXO, TR. Modelele High Roller II și Aggressor vor fi oferite și ele în versiune Wide Trail dar cu o dimensiune de 29×2.5.

Cei ce se decid să meargă pe trend-ul bicicletelor de DH cu roți de 29 pot alege între Minion DHF, DHR II și Shorty, toate în dimensiunea 29×2.5 și Tubeless Ready. Tubeless Ready e o noutate la anvelopele Maxxis de DH, multă lume le folosea în acest mod dar până acum ele nu erau recomandate pentru acest tip de utilizare. Noile modele de anvelope TR DH vor fi disponibile atât în dimensiunea de 27.5 cât și 29 și folosesc o carcasă de 60 TPI dual ply pliabilă.

Tehnologia Tubeless Ready ajunge și la BMX cu modelul Torch 20×1.75.

Pentru fat bike Maxxis oferă o nouă opțiune, modelul cu ținte Moosetrak, cu o carcasă de 120 TPI și disponibil în dimensiunea 26×4.8. Acesta va fi disponibil de-abia în ianuarie sau februarie, având totuși șanse să mai vadă ceva zăpadă.

Mai multe informații aflați pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − two =