Acum citesti
Noutăți Merida pentru 2018: entry-level-uri atractive și biciclete electrice noi

Merida s-a pregătit puternic pentru sezonul viitor pe trei planuri, concentrându-se pe noua Reacto pentru șosea, MTB-uri entry-level care împrumută tehnologie de la modelele superioare și bineînțeles, pe biciclete electrice.

Un verde simpatic ales pentru noile Nig.Nine cu cadru din aluminiu.
Bicicleta lui Nibali mereu în centrul atenției.
Merida Reacto pentru echipa de șosea.
Și varianta civilă.

Cum despre noua Reacto am povestit în câteva din articolele precedente, colegul nostru Robert Dobai fiind prezent la lansarea acesteia, voi trece direct la restul de noutăți din gamă și voi începe cu noua Big.Nine, o bicicletă din gama entry- spre mid-level, care împrumută tehnologia de la modelul din carbon și chiar dacă vine cu un cadru din aluminiu, acesta va avea o greutate de aproximativ 1.8 kg, o valoare foarte bună pentru segment.

În fotografii poți observa modelul Big.Nine 500, cu un preț de 3.990 de lei, dotată cu furcă pe aer Manitou Markhor (încearcă să pronunți de mai multe ori până la perfecționare), transmisie 2×10, frâne hidraulice pe disc și anvelope Maxxis Ikon. Greutatea totală ar urma să fie de 12.4 kg, una atractivă de altfel.

Noul One-Forty a fost de asemenea prezentat la Eurobike, acesta fiind disponibil de asemenea în mai multe versiuni, doar cu transmisie 1x. Bicicleta seamănă destul de mult cu modelele One-Sixty sau One-Twenty, singurul indiciu fiind dat de dimensiunea suspeniilor și de forma amortizorului. Bicicleta va fi disponibilă momentan doar cu cadru din aluminiu.

Aduce mult cu noul One-Sixty și poate și mai mult cu noul One-Twenty: acesta este noul One-Forty 2018.
O versiune de top a noului One-Sixty, pentru comparație.
Dacă aceste culori ți se par prea plictisitoare…
… s-ar putea ca verdele să fie pe gustul tău.

În ceea ce privește electricele, aici vei avea o grămadă de opțiuni, dar poate cea mai interesantă dintre ele este noua eBIG.Trail, dezvoltată de fapt din modelul Big.Trail, dar care vine acum cu un motor atașat. Acesta este furnizat de Shimano, iar restul de caracteristici de care ne-am bucurat pe modelul non-electric vor fi păstrate și pentru versiunea cu motor, exceptând desigur greutatea. Pentru cei care vor totul sau nimic, există noul eONE-SIXTY, o bicicletă electrică de enduro, potrivită pentru orice fel de traseu îți trece prin cap. Cu o geometrie specifică pentru această disciplină, dar și cu un motor puternic de la Shimano, bicicleta promite clipe nesfârșite de distracție.

Big.Trail înseamnă hardtail, roți goase și o geometrie pentru dat la vale. Acum și cu motor electric: eBig.Trail.
eOne.Sixty a avut parte de ceva expunere în media spre acest final de sezon, iar mulți afirmă că această electrică ar fi senzațională. Să-i credem, să nu-i credem?
Variațiuni de echipare pentru noul eOne.Sixty.
Mai urâțele, dar mai utile prin oraș, zic ei.

Importator Merida în România: bikefun.ro.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + two =