Acum citesti
Noutăți Raleigh pentru 2016: curisere, endurance și biciclete de off-road

Raleigh a prezentat la Eurobike doar gama de biciclete de oraș, pe care o punem la dispoziție în galeria din josul articolului, însă noutățile cele mai atractive sunt reprezentate de noile biciclete de șosea, de biciclete endurance și de cele pentru off-road, care, din păcate, nu au fost aduse la Eurobike. Să vedem împreună despre ce anume este vorba.

În gama Militis vom regăsi așadar noile cursiere, mai ușoare, mai rigide și mai rapide ca niciodată. Toate bicicletele din gamă vor benefica de un cadru din carbon cu straturi multidirecționale, iar versiunea de top va fi echipată cu grupul Sram Red 22, roți Cole C40, anvelope Schwalbe one și componente FSA din carbon. Greutatea bicicletei este de doar 6.9 kg. Trei versiuni vor fi disponibile din gama Militis, cu prețuri poornind de la 1.950 de lire până la 5.000 de lire, pentru varianta de vârf.

RAMT50RDSegmentul endurance, cel axat mai mult pe confort, va oferi 5 modele distincte, cu un preț de pornire de 475 de lire. În varianta cea mai scumpă, aceasta va avea un preț de 1.500 de lire. Așadar, Criterium Race va avea un cadru din carbon (versiunile mai ieftine, din aluminiu), o geometrie de racing, un grup de componente Shimano Ultegra și un set de roți Cole Rollen Lite. Greutatea acesteia va fi de 8.1 kg, pe când varianta entry, echipată cu Shimano Claris, va cântări 9.9 kg.

RCRR52BKÎn segmentul Gravel Road, care câștigă din ce în ce mai mulți adepți, cei de la Raleigh și-au făcut corespunzător temele. Nu sunt biciclete de ciclocross, însă sunt cursiere confortabile, capabile să parcurgă și trasee mai denivelată, precum potecile de pădure. Opt astfel de versiuni vor fi disponibile, cu prețuri cuprinse între 650 și 2.500 de lire. Raleigh a decis ca în acest segment, să ofere modele diferite cu denumiri diferite. Astfel, vom distinge modelele Maverick, Mustang și Roker, cel din urmă reprezentând de altfel și vârful de gamă. Este echipat cu un cadru din carbon, are un chainstay mai lung pentru stabilitate și un bottom bracket poziționat mai jos pentru a coborî centrul de greutate. Vine echipat cu noul grup Sram 1X Force, în formatul 1×11, iar frânele utilizate sunt hidraulice: Sram Force. Greutatea bicicletei va fi de doar 8.1 kg.

ROR52BLNu în ultimul rând, cei de la Raleigh vor aduce la viață și vechiul Chopper, echipat cu o roată de față de 16 inch și una de spate de 20 de inch. Din echipare mai fac parte jantele din aluminiu, frânele V-Brake sau transmisia cu 6 viteze de la Shimano. Prețul recomandat va fi de 275 de lire.

CHOPBLUEImportator în România: Rovelo.

Galerie foto de la Eurobike:

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =