Acum citesti
NS Eccentric – hardtail de Am/Enduro cu un preț de 999 euro

Modelele de MTB hardtail cu o geometrie axată pe coborâre sunt de un real succes, mai ales dacă sunt echipate cu anvelope 27.5+ care asigură atât o aderență senzațională cât și o amortizare suplimentară. Distracția la vale pe un astfel de model e garantată!

De la NS Bikes vine însă Eccentric, un model cu o geometrie agresivă ce atrage privirile încă de la primele imagini!

Cu un unghi al furcii de 67.5 grade cu adevărat excentric pentru un hardtail și împreună cu chainstay-urile de 420 mm și unghiul tijei de șa de 73 de grade, rezultă o bestie adevărată la vale. Ghidonul de 760 mm și pipa de 45 mm asigură o stabilitate și o manevrabilitate în concordanță cu restul bicicletei!

Echipată cu o transmisie 1×10 de proveniență SRAM cu pinioane 11-40 și foaie de 30, bicicleta e capabilă și de urcări destul de abrupte. Frânele SRAM Level se ocupă de minune de oprirea acesteia, obstacolele fiind amortizate de furca RST Alpha de 130 mm!

Cu o greutate de doar 13.5 kg în versiunea cu cadru din aluminiu (2.3 kg greutatea cadrului mărimea M), NS Eccentric este disponibilă la prețul de doar 999 Euro. Importator în România: Dragzone

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − six =