Nua Bikes oferă modelul Dual din titan cu cutie Pinion și transmisie pe curea

0

Nou înființatul producător de biciclete Nua Bikes din Barcelona produce cadre superbe din titan echipate cu componente moderne pentru a crea biciclete performante și rezistente, cu întreținere minimă. Nua Dual folosește o cutie de viteze Pinion și o transmisie cu curea Gates, elemente care intră cu siguranță în aceste categorii. Dacă adăugăm anvelopele de 60 mm rezultă o bicicletă care ar trebui să fie confortabilă în multe situații.

Chiar dacă bicicletele cu cutie de viteze nu au prins încă la public, începem să vedem din ce în ce mai multe modele, în special cele echipate cu cutii Pinion. Combinația cu transmisia cu curea Gates face întreținerea mai ușoară, dar apar alte probleme cum ar fi schimbul de ulei al cutiei. Cadrul Dual este produs special pentru a putea să accepte atât cutia Pinion cât și anvelopele mari.

Nua au conceput Dual pentru a fi un mix perfect între o bicicletă de oraș în timpul săptămânii și un explorator pe drumuri forestiere în weekend. Cadrul, tija de șa, pipa și furca sunt construite de Nua din titan, restul de piese fiind special selectate pentru bicicletă.

Majoritatea bicicletelor produse de Nua sunt comenzi custom, deci prețurile și geometria variază la fiecare exemplar. Pentru mai multe informații însă puteți contacta Nua pe pagina lor de internet.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSportGadget.ro – magazin online de biciclete
Articolul următorConceptul Smog Free: biciclete care purifică aerul din mers
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ