Acum citesti
O nouă echipă la orizont: Bulls pROject

Astăzi aflăm de la Adi Popa că s-a lansat oficial în România echipa Bulls pROject. Știam de ceva timp de proiect însă până ce lucrurile au devenit clare, a durat o perioadă de timp. Așadar, vă punem la dispoziție comunicatul de presă primit de la Bulls pROject, din care aflăm mai multe împreună despre noua echipă de pe scena locală, dar nu înainte de a le ura mult succes!

Sub sloganul “NOI FACEM CAMPIONII” Downhill&more a promis o implicare activa in lumea sportului cu doua roti, atat  in sprijinirea unor asociatii sportive cat si in implicarea activa in organizarea de concursuri de MTB,  punand la dipsozitie tot Know-how–ul de care dispune in domeniu.

Avand ca model de inspiratie Team BULLS, care participa cu succes la competitii internationale, BULLS pROject este o echipa tanara din Romania care dorestesa se afirme pe plan national.

Echipa BULLS pROject este alcatuita din riderii Dorin Dîrnescu, Adrian Mărășescu si subsemnatul, Adrian Popa.

De la sfarsitul anului 2015 Downhill&More impreuna cu Asociatia Total Cycling Club, condusa de Dorin Dirnescu, au inceput colaborarea. Eu am intrat in discutii cu importatorul BULLS in toamna anului 2016. Mediul de sustinere 100% m-au determinat sa fiu hotarat in a face parte din aceasta echipa.

Sustinatorii nostri Modimorom, EJOT Romania, Histria International si Vertical Design s-au aratat incantati sa ofere suport in drumul nostrum catre success si s-au alaturat sponsorului nostru tehnic, Downhill&more. Adrian Mărășescu, coleg de liceu, s-a alaturat echipei noastre anul acesta, datorita performantelor sale de peste iarna.

Eu voi concura pe o bicicleta Bulls Wild Edge 2, echipata full XT cu furca RS-1, versiunea de “strada” a celebrelor zebre Wild Edge dezvoltate si folosite de echipa Bulls. Dispunand de un cadru de carbon de ultima generatie si de o cinematica de invidiat, versiunea de strada nu este deloc cuminte fiind extrem de manevrabila si agila pe traseele tehnice. Mecanicii Dowhnhill&more au setat jucaria dupa preferintele mele, fiind aduse imbunatatiri sistemului de transmisie, caseta de pinioane XT 11-46, foaie ovala 34T, pipa de 110mm cu unghi negativ de 35 de grade dar si un shock Monarch XX – fullsprint.

“Veteranul echipei”, Bulls Black Adder 29 model 2016, stapanit cu success de Doddo este un adevarat “racing machine”. Purtand semnatura Karl Platt, Black Adder impresioneaza prin cadrul de carbon de doar 950 g, echiparea full XT si furca Rock Shock RS-1.

“Mezinul echipei”, Adi Maresescu, defileaza in forta pe unul din cele mai usoare hardtail-uri construite de inginerii Bulls. Echipat cu furca Fox Kashima, full XT cu bloc de pinioane 11-46,  roti Bulls cu butuci Tune King& Kong, pe scurt: 8,8 KG.

  Cateva date despre rideri

Dorin Dîrnescu (Doddo):
Este un fost handbalist si a practicat handbalul intre varstele de 12-19 ani, iar la varsta de 20 ani a facut pasul catre ciclism. A finalizat studiile universitare de Licenta in Sport si Performanta Motrica, respectiv Master in Educatie Fizicasi Sport.

In ultimele sezoane de competitii, si-a ridicat mereu nivelul de implicare, iar rezultatele au fost pe masura.
Doddo isi propune, ca obiectiv principal, sa fie pe podium la fiecare disciplina a Campionatelor Nationale de MTB – 2017 la care va lua parte.

Adrian Popa:
Pedaleaza de la 5 ani, mijlocas stanga in perioada junioratului (7-14 ani) practicand fotbalul la nivel judetean.
Adrian a facut pasul catre latura competitionala a ciclismului montan in 2011, iar in 2012 a urcat prima data pe podium.

In anul 2016, dupa ce si-a indeplinit majoritatea obiectivelor principale, a luat decizia de a deveni sportiv profesionist si a intrat pentru prima data in clasamentele mondiale dupa ce a obtinut primele puncte UCI in cadrul Campionatului National de XCO.

Doreste sa puna umarul la dezvoltarea ciclismului in Romania si are in lucru un proiect legat de pregatirea copiilor si a juniorilor. Obiectivul principal al lui Adrian pentru anul 2017 este acomodarea si acumularea de experienta la cel mai inalt nivel competitional.

Adrian Mărășescu:
Pasiunea pentru mountain-bike a venit la varsta de 18 ani cand si-a achizitionat prima bicicleta mai serioasa. Vine si el din lumea sportului, 7 ani de volei si-au pus amprenta asupra lui Adi care este un rider foarte exploziv.

Planul lui Adrian este de a participa la cat mai multe curse in 2017 pentru a prinde experienta si pentru a se implica in lupta pentru Cupa Nationala de XCO.
Obiectivul pentru anul 2017 este podium in cadrul Campionatului National XCO – Amatori.

De asemenea pe langa noi, celor trei rideri li s-au alaturat si fanii Bulls ce vor concura la nivel de amatori sub echipamentul BULLS pROject.

via Bulls România

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fourteen =