Acum citesti
O nouă șa, mai comodă, de la SQ Lab și un nou cockpit în 2018

Continuăm seria articolelor de la Eurobike cu SQ Lab, producătorul de șei, manșoane și ghidoane ergonomice. Unul din puținii producători care construiesc șei cu lățimi diferite, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu lățimea dintre oasele șezutului, oferind deci un confort desăvârșit. Haideți să vedem despre ce produse noi este vorba.

Confort desăvârșit: noua șa 610 Ergolux.

Prima pe listă este noua șa din gama Ergolux, apărută în urma succesului înregistrat de gama Ergowave. Ergolux este construită pentru cei care preferă o poziție mai dreaptă pe bicicletă, în speță iubitorilor de All-Mountain, Enduro sau chiar Trekking și City. Construcția este realizată pe 3 nivele, care se pot lesne observa din fotografii. Nu doar că oferă mai mult confort, însă împiedică posteriorul să alunece de pe șa. Grosimea acesteia este mai mare, așadar mai confortabilă, căci atunci când stai drept pe bicicletă, e clar că pui mai multă presiune pe șezut. Între noi fie vorba, o idee inspirată.

Modelul 610 Ergolux va fi disponibil în 5 dimensiuni diferite, ca să se potrivească anatomiei tale: 13, 14, 15, 16 și 17 cm, aceasta din urmă fiind încă în lucru. Pentru moment, aceasta va fi disponibilă cu șine din CrMo, urmând și alte versiuni mai ușoare pe viitor (cu șine din carbon, cel mai probabil).

Modelul Ergowave 611 va rămâne neschimbat, însă va fi disponibil în versiunea Endless Summer, de aici și culorile mai calde pe care le poți observa în fotografii. Ediția este limitată și va fi disponibilă cu partea inferioară dintr-un plastic albastru deschis. Ca ofertă, cei de la SQ Lab se angajează să-ți ofere o șa nouă, cu discount de 50%, dacă șaua ta a suferit un accident și este ireparabilă.

Nu în ultimul rând, SQ Lab lansează în premieră o pipă, botezată 80X, care este compatibilă cu ghidoanele ergonimice din carbon 30X, ghidoane care au un backsweep de 12 sau 16 grade (înclinația spre ciclist). Pipa va fi disponibilă în dimensiuni diferite, de la 50mm până la 120mm lungime, pentru ghidoane cu un diametru de prindere de 31.8 mm.

Importator SQ Lab în România: 1ktm.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =