Acum citesti
Ochelari și căști noi de la Rudy Project pentru 2018

Rudy Project a fost prezent la Eurobike cu câteva noutăți importante pentru 2018, exceptându-le pe fete, care, după părerea mea, sunt singurele de la expoziție care au putut atrage atâtea priviri. Ele nu-s noutăți, ele doar sunt prezente acolo în fiecare an.

Coerență în design. Fain!

Sintryx reprezintă cea mai două adiție în gama de ochelari, aceștia fiind inspirați din viteză și aerodinamică, o pereche de ochelari full-frame care oferă o protecție excelentă și o claritate de excepție. Ventilația este asigurată de construcția Power Flow System, care permite aerului să circule eficient, astfel încât aceștia să nu se aburească. Sunt reglabili pe nas, iar înlocuirea lentilelor se face foarte simplu, prin apăsarea unui singur buton amplsat central. Astfel, nu este necesar să pui mâna pe lentile sau să le apeși pentru a ieșit din locașul lor. Pot fi utilizați cu mai multe tipuri de lentilă, de la ImpactX, indistructibile până la noile Polar 3FX HDR.

Noii ochelari lângă o sumedenie de lentile disponibile.
Atât de simplu se demontează.

Și ca să rămânem pe teritoriul ochelarilor, trebuie să menționez și de noii Tralyx Slim, care în fond sunt aceeași ochelari de top, doar că sunt mai înguști. Sunt astfel mai ușor de purtat și mai confortabili pentru persoanele cu o anatomie a capului diferită. Tehnologiile precum Power Flow Ventialtion sau noul Ergonose IX ce permite un reglaj rapid și eficient, sunt la ele acasă.

Trecând la căști, cei de la Rudy au 3 noi modele în meniu: Protera, Boost Pro și Central. Protera se completează perfect cu ochelarii, nu doar folosind aceleași culori, dar și forme similare sau un concept asemănător. Printre altele, aceasta este prima cască de la Rudy construită special pentru mountain biking, iar aspectul nu doar că inspiră siguranță, dar oferă și mult confort sau funcționalitate. Este construită din trei straturi și oferă protecție de la frunte până mai jos, spre ceafă, iar cei care vor să schimbe culoare curelelor o pot face foarte facil, căci acestea sunt ușor demontabile. Astfel, poți avea în permanență o cască cu un aspect relativ diferit. Cei care vor să o fixeze exemplar pe cap, se pot folosi de pernuțele incluse în pachet.

Guri mari de aerisire și un cozoroc destul de lung.
Curele interschimbabile.
Casca asta chiar arată bine.
Din lateral de asemenea.

Mai departe, casca Boost Pro este o altă nouă creație, dezvoltată împreună cu Bahrain Merida Pro Cycling Team, o echipă ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Partea din spate și din față sunt demontabile pentru a permite aerului să treacă, dar asta doar în momentele în care nu-ți dorești aerodinamicitatea supremă, căci această cască, fără guri de ventilație, exact asta este: una dintre cele mai aerodinamice din lume.

Și iată cum cei de la Rudy s-au gândit și la plimbăreții de prin oraș și lansează noua cască Central, elegantă dar și foarte sigură. Are un cozoroc demontabil, pernițe interioare ce pot fi înlocuite și stickere reflectorizante. Diferit față de alte căști pentru oraș este construcția mai mare ce protejează și ceafa ciclistului, în cazul în care acesta cade pe spate. Are curele înlocuibile și coloristic vorbind, se potrivește cu orice look casual.

Noua cască de oraș. Stylish!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + fifteen =