Acum citesti
Oferte promotionale la redeschiderea magazinului Sportmood – acum mai aproape de tine

Magazinul Sportmood, distribuitor national al brand-urilor Peugeot Cycles, Gitane, Definitive, Puch, United Cruiser, Spectra si Tec este mai acum aproape de tine. La cateva minute de statia de metrou Stefan cel Mare si in apropierea pietei Gemeni (fosta Galati), pe strada Vasile Lascar Nr. 142, vei regasi indragitele modele de biciclete Peugeot, Gitane, Definitive si United Cruiser fabricate in Franta de grupul Cycleurope, precum si piese si accesorii comercializate de brand-uri din Europa de Vest precum Spectra si Tec.

sportmood

Vino in magazin in perioada 08 – 15 Octombrie 2015 si vei putea profita de reduceri extraordinare de peste 30% la anumite produse si accesorii, precum si de oferte deosebite, lansate cu ocazia redeschiderii oficiale a magazinului. De la cursiere cochete, MTB-uri performante sau simple biciclete de oras durabile, vei gasi o gama variata de biciclete fabricate la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate.

Intra pe site-ul oficial al magazinului online, comanda in perioada 08-15 Octombrie 2015 ceea ce vei avea nevoie si vei putea de asemenea sa beneficiezi de aceste oferte si reduceri special gandite pentru tine.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul oficial al distribuitorului: www.sportmood.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =