Acum citesti
Olympia Handy este o bicicletă gravel polivalentă la preț accesibil

Olympia Cycles produce biciclete de șosea de 125 de ani, așa că a venit timpul să producă din nou o cursieră pentru drumuri neasfaltate. Pentru că de fapt orice bicicletă produsă acum 100 de ani era practic pentru drumuri neasfaltate!

Spre deosebire de ultimele modele Olympia ce aniversează istoria companiei și sunt din carbon cu prețuri foarte mari, noul Handy schimbă asta în favoarea practicului și economicului.

Rezultatul e un cadru modern din aluminiu 6061 cu furcă integral din carbon cu gât conic de 1.5, seatstay-uri coborâte, ax trhu de 12 mm la ambele roți și prinderi de etrieri flat mount. De asemenea, bicicleta are rutare internă a cablurilor prin triunghiul principal, prinderi pentru portbagaje și aripi, monobloc Pressfit BB86 și tijă de șa de 30.9 mm. Cadrul este dedicat 1x și nu include rutare pentru deraiorul față.

Handy nu e totuși pentru trasee extreme, folosind roți de 700c și anvelope de 38-40 mm, în plus nu are prinderi suplimentare de bidoane sau bagaje cum au bicicletele de expediție.

Geometria se situează la mijlocul valorilor pentru cursiere de anduranță/gravel, cu chainstay-uri lungi de 425 mm pentru stabilitate. Modelul Handy din aluminiu e disponibil în trei mărimi și în culoarea gri cu negru.

Noua bicicletă gravel e disponibilă într-o singură echipare, la prețul de 1713 Euro, cu transmisie SRAM Apex 1x cu casetă 11-42T și roți Miche Race DX din aluminiu.

Greutatea completă anunțată a bicicletei este de 10.4 kg, fiind deja disponibilă la distribuitorii Olympia.

Olympia spune despre Handy că e o bicicletă pentru cicliștii al căror scop principal nu e viteza maximă ci posibilitatea de a pedala pe orice drum.

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 4 =