Acum citesti
Orbea Orca vine și echipată cu noul SRAM Force eTap AXS

SRAM tocmai au lansat noul grup electronic wireless pe 12 pinioane Force eTap AXS, o variantă mai ieftină a modelului de top Red eTap AXS care a fost primit cu mult entuziasm pe piață, dar care are un preț destul de prohibitiv.

Noul Force e și el însă destul de scump. O variantă excelentă de a intra în posesia unui astfel de grup de top este achiziția unei biciclete noi ce vine direct echipată cu acesta.

La fel ca SRAM AXS care este în vârful tehnologiei în domeniu, Orbea Orca este una dintre cele mai performante cursiere din lume. Este însă și una dintre primele ce vine în echiparea de bază și cu grupul cel nou SRAM Force eTap AXS, în două versiuni de echipare!

Noul sistem SRAM eTap AXS nu se deosebește de vechiul sistem doar prin faptul că a trecut de la 11 la 12 pinioane. Acesta, spre deosebire de alte variante de 12 pinioane de șosea de pe piață, vine cu o propunere de noi rapoarte de transmisie ce fac trecerea între viteze să fie mult mai fină și oferă o plajă de valori ce se poate adapta după nevoile fiecărui ciclist. Astfel, angrenajele vin în variantele 48/35 și 46/33 iar pinioanele sunt în variantele 10-26, 10-28 și 10-33.

Orbea Orca vine echipată cu noul grup în versiunea cu cadrul de top OMR. Sunt disponibile două variante de echipare, una cu rapoarte normale pentru ture mixte și una cu rapoarte speciale pentru ture montane cu cățărări lungi și grele.

Varianta Orca M2liTEAM-D 20 folosește angrenajul 48/35 și pinioanele 10-28 pentru un tip de utilizare mixtă oferind salturi excelente între viteze și permițând păstrarea ritmului la pedalat.

Modelul Orca M2liTEAM-D L 20 este diferit doar în ceea ce privește pinioanele, fiind echipat cu grupul 10-33, pentru a putea face față fără prea mult efort la cățărări lungi și grele.

Ambele biciclete vin în rest echipate cu roțile Fulcrum Racing DB pe disc, cu anvelope Hutchinson Fusion 5 AllSeason TLR 700×25. Culorile disponibile sunt negru și albastru. Prețul recomandat de vânzare este de 23.999 lei.

Mai multe informații despre Orbea Orca și variantele sale de echipare găsiți pe pagina producătorului dedicată pieței din România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − nineteen =