Acum citesti
Parteneriat Birzman și FreeRider.ro

FreeRider.ro anunță cu mândrie încheierea unui nou parteneriat, cu producătorul de scule Birzman! Deoarece metodele de test ale FreeRider.ro se vor modifica în noul sezon, am ales un partener de încredere pentru sculele utilizate la demontarea bicicletelor. Acestea vor fi utilizate de asemenea și pentru realizarea tutorialelor de service ce vor fi publicate în revistă.

Prin urmare, sediul FreeRider.ro este acum complet echipat cu scule Birzman, având la dispoziție toate cheile necesare pentru dezasamblarea unei biciclete sau pentru diverse reparații.

Cine este Birzman?

Compania a fost fondată în urmă cu 4 ani pentru a livra cicliștiilor sculele necesare întreținerii și reparării unei biciclete. Inspirate în mare parte de Fiskars Tools (cuțite de grădină și bucătărie din Finlanda), Birzman este întotdeauna motivat să îmbunătățească constant ceea ce este considerat a fi cel mai bun (deoarece bun, nu este niciodată suficient pentru Birzman).

Lawrence Kuo, fondatorul companiei, are o echipă de 15 designeri care lucrează la perfecționarea acestor scule. Rezultatele nu au încetat să apară, iar Birzman s-a bucurat de premii consacrate, oferite de iF sau Red Dot.

Sculele Birzman înseamnă simplitate, funcționalitate și design. Oferă o gamă completă de scule, foarte atent lucrate, din materiale de calitate și foarte durabile. Deci nu este de mirare că echipele Merida Multivan sau Santa Cruz Syndicate au apelat la sculele Birzman.

Mai multe informații pe birzman.com.
Poți achiziționa produsele Birzman de aici.
Detalii despre prețuri aici.

Vezi Comentarii (3)
  • Salutare,

    o veste foarte frumoasa. Nu pot decat sa-mi trag concluziile, acelea ca deveniti si mai profi. Ce sa zic, am avut ocazia sa „pun mana” pe mai multe branduri de scule si din start va zic ca birzman m-a impresionat la capitolul ergonomie. Nu stiu daca e frumos sa scriu dar cum sunteti un site liber prin denumire, va zic ca dau clasa sculeleor de la park tool. Aaaa, sunt „prieten” si cu fiskars-ul, de la ei am lopetile si toporul pe care le folosesc la activitatile outdoor. Tot din cauza ergonomiei si a calitatii am ales fiskars-ul.

    Toate cele bune

    Marcu T.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − sixteen =