Acum citesti
Pedalele Time Cyclo oferă performanțe de șosea cu plăcuțe de MTB

Cyclo sunt noile pedale de la Time care oferă aceiași ușurință la clipsare ca modelul de șosea Xpresso, dar folosește plăcuțe de MTB cu prindere în 2 șuruburi. Indiferent că e vorba de gravel, cicloturism sau o cursă de anduranță, cicliștii pot avea acum performanțe apropiate de cele ale unor pedale de șosea dar folosind pantofii de MTB și având posibilitatea de a umbla ușor în pauzele de la pedalat.

Time oferă Cyclo în 3 versiuni. Modelul de top Cyclo 10 e din carbon, cea mai ușoară și rigidă versiune, cu o greutate de 128 g pentru fiecare pedală. La fel ca modelele mai ieftine Cyclo 6 și Cyclo 2, se folosește sistemul de clipsare I-Clic despre care Time spune că a fost adaptat special pentru aceste pedale.

Diferența de greutate dintre modelul din fibră de sticlă Cyclo 6 și cel din carbon Cyclo 10 e de doar 1 grad. Ambele se rotesc pe un ax din oțel rezistent și au câte o olăcuță de metal pe suprafața de uzură pentru a o proteja de frecarea cu pantofii. Pedalele au un sistem de micro-ajustare a tensiunii ce asigură transfer bun de putere, suport și performanță. Cicliștii ce doresc clipsare rapidă pot opta pentru o tensiune mică iar cei ce vor performanță pentru una mare pentru a avea securitatea asigurată în toate condițiile.

Modelul inferior Cyclo 2 nu are șurubul de reglaj și e cel mai greu din gamă, fiecare pedală cântărind 145 g.

Iată mai jos specificațiile pentru modelul ce va avea probabil cel mai mare succes, Cyclo 6:

Unghi de rotație liberă + 5° or – 5°
Materialul axului Oțel lejer
Rulmenți Rulmenți din oțel
Materialul corpului Compozit cu fibră de sticlă
Suprafața de contact 1090 mm²
Distanța dintre axul pedalei și brațul angrenajului 53 mm
Libertatea laterală +2.5 mm sau -2.5 mm
Înălțarea 19mm
Tensiunea sistem de reglaj Micro Tension
Filet 9/16 – 20 inch
Garanție 2 ani + 1 cu înregistrare online

Pedalele Time Cyclo au un preț de 130, 110 respectiv 75$ pentru modelele Cyclo 10, Cyclo 6 respectiv Cyclo 2 și vor fi disponibile din noiembrie 2019.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 7 =