Acum citesti
Pegasus în România, prin Downhill and More

Pegasus este o marca premium de biciclete de oras si trekking cu o istorie de peste 30 de ani. Pegasus face parte din asociatia ZEG din Köln, Germania, iar prin produsele sale se adreseaza familiilor moderne. In dezvoltarea bicicletelor se pune accent pe calitate si siguranta, dar nu se face deloc rabat nici la confort, astfel incat fiecare ocazie de plimbare cu bicicleta se fie o adevarata placere.

pegasus-4In spatele dezvoltarilor pentru bicicleta moderna de oras sau trekking stau atat anii de experienta dar si un intens program de colaborare cu magazinele de biciclete precum si cu clientii. Asociatia ZEG are in Germania si Europa peste 1000 de membrii, magazine specializate de biciclete.

pegasus-3In domeniul sigurantei sunt folosite ultimele tehnologii, cum ar fi faruri cu led dar si stopuri inteligente, sisteme de franare de ultima generatie etc, astfel incat biciclistul sa fie cat mai in siguranta in trafic. Sunt folosite componente de calitate a unor producatori renumiti, cum ar fi Shimano, Tektro, Magura, Schwalbe, Selle Royal, SKS, Rohloff, RockShox, KMC, Bosch etc. Biciclete vin complet echipate pentru oras/trekking, incluzand dinam in butuc, far, stop ochi de pisica, aparatori, pompa, claxon, cric, portbagaj, avand din start o bicicleta complet echipata pentru traficul urban si nu numai. Mai mult, bicicletele Pegasus sunt autorizate conform legislatiei germane pentru circulatia pe drumuri publice.

pegasus-2Pegasus are 5 clase de biciclete, pornind de la Estremo (clasa elite), Premio (clasa premium), Solero (clasa superioara), Piazza (clasa medie) pana la Avanti (clasa entry). In plus sub titlul de Lifestyle gasim biciclete vintage din aproape toate clasele. Exista si biciclete de copii, chiar si carucioare pentru copii.

pegasus-1In gama sa Pegasus are si biciclete electrice, majoritatea echipate cu motorul Bosch Performance Line sau Bosch Active Line, cu o autonomie de peste 150 km, pentru a face plimbarile zilnice si mai placute. Sloganul Pegasus este o marca de calitate la un pret corect, iar pentru acest lucru se asigura o echipa intreaga, comitetul de calitate, care este condus de fostul Presedinte al Consiliului de Administratie Porsche Dr. Wendelin Wiedeking.

pegasus-5Incepand cu anul 2015 bicicletele Pegasus sunt disponibile si in Romania prin membrul ZEG firma Downhill & More.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =