Acum citesti
Pentru nostalgici : Goericke Treviso 1.0

In Germania exista un producator, Goericke, care fabrica biciclete inca din 1874. Tot din trecut pare desprins si modelul Treviso 1.0, o bicicleta urbana care ne aminteste de perioada anilor 50. Bicicleta este disponibila doar in versiunea pentru femei, cu cadru jos si intr-o singura culoare : un verde, ce-i drept foarte aprins.

Dimensiunea rotilor este de 28″, adica standardul pentru bicicletele CityBike. Bicicleta este complet echipata pentru oras, biciclistul (sau mai corect biciclista) avand la dispozitie atat aparatori pentru ploaie sau noroi cat si un sistem complet de iluminare. Lantul este bine protejat, astfel incat pedalatul sa se desfasoare in conditii cat mai civilizate. Mai sunt puse la dispozitie un portbagaj pentru transportul de diferite obiecte, o sa foarte comoda si o pompa pentru situatiile in care presiunea din roti este scazuta.

Frana care echipeaza bicicleta pentru partea frontala este un V-brake si se descurca suficient de bine pentru a face fata cerintelor traseelor urbane. Pe spate, frana este actionata de la pedala. Bicicleta beneficiaza de 3 trepte de viteza furnizate de Sram iar cadrul este realizat din otel, asadar fara prea mari pretentii pentru o greutate scazuta.

Din gama Treviso mai fac parte si modelele 2.0 si 3.0, cu cadre si cu echipari diferite. Insa nu cu acealsi look retro ca al modelului 1.0.

Mai multe informatii sunt disponibile pe goericke-rad.de.

via | Goericke

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 14 =