Acum citesti
Peugeot LC11: bicicletă urbană cu aer vintage

Peugeot nu oferă doar biciclete de munte sau biciclete de oraș avansate, ci și unele cu aer retro pentru cei care doresc să se transpună în anii trecuți, când city-bike-urile cu forme precum cele ale lui LC11 erau absolut firești. De asemenea, modelul de față amintește de bicicletele olandeze, foarte comode, cu un ghidon lat și orientat spre biciclist, roți de 28 de inch și aripi de protecția împotriva ploii. De asemenea, un sistem de iluminare nu lipsește din echipare.

peugeot-lc-11

Cei de la Peugeot susțin că noua LC11 este inspirată din bicicletele anilor 70-80 construite de producător francez, iar ca să marcheze puternic această tendință, s-a optat pentru logo-ul vechi utilizat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Cadrul și furca sunt realizate din oțel de calitate pentru o durabilitate mare, iar frânele de tip roller brake aduc de asemenea spiritul bicicletelor vechi mai aproape de consumator.

Butucul de spate provine de la Shimano, modelul Nexus cu 3 viteze incluse, iar anvelopele sunt prevăzute cu o bandă reflectorizantă pe pereții laterali, pentru a asigura vizibilitate bună pe timp de noapte. Greutatea bicicletei este de 20 de kg, iar prețul de 2.500 lei.

Informații pe larg: sportmood.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 17 =