Acum citesti
Pinarello a lansat noua cursieră F10X Light cu un cadru de 760 g

Pinarello au lansat produs după produs zilele acestea: noul F10 Disk și noul K10 endurance. Iată încă un model, Dogma F10X Light, care împarte aceiași formă aerodinamică și rigiditate cu modelul F10 dar e mai ușor. Acesta folosește fibrele Torayca T1100G UD ale vechiului model F8X Light și le pune într-o nouă formă cu un proces tehnologic mai lent și mai controlat.

Rezultatul e un cadru de 760 g în mărimea 53. Acesta e cu 60 g mai ușor decât F10X iar furca are 340 g. Abaterea de greutate e de +- 8g.

Cadrul folosește design-ul asimetric cu tuburi aplatizate în spate pentru a optimiza rigiditatea și aerodinamica. Deasupra suportului de bidon se află cutia internă pentru joncțiunile Di2, accesibilă cu un buton.

La fel cu alte modele, există două poziții de bidon pe seat tube ce dau posibilitatea de a alege între un acces mai ușor sau o aerodinamică mai bună.

Modelul va fi disponibil în culorile Team Sky (de la începutul articolului) sau negru mat cu echipare Shimano Dura-Ace Di2 sau roșu cu alb și negru cu echipare SRAM Red eTap. Prețurile încă nu au fost anunțate.

Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =