Acum citesti
Pinarello a prezentat noua Dogma F10 Disk aprobată UCI

Cum se pare că frânele pe disc au ajuns în plutonul profesionist, Pinarello vin și se conformează cu tehnologia. Modelul F10 care e deja pe lista bicicletelor aprobate UCI a fost prezentat și sub forma F10 Disk. Foarte asemănător cu Dogma F10, bicicleta are câteva modificări pentru implementarea frânelor pe disc.

Chiar dacă Pinarello au fost dintre cei ce au susținut că nu e nevoie de frâne pe disc pe cursierele de top, acest lucru nu i-a împiedicat să le implementeze pe modelul lor cel mai performant. Bicicleta trece la ax thru de 100×12 mm în față și 142×12 mm în spate iar furca și stay-urile sunt modificate pentru a face față stresului mărit indus de frâne. Alte detalii sunt monoblocul cu filet italian, prinderile de etrier flat mount pentru discuri de 160 mm, rutare internă ICR a cablurilor și spațiu pentru anvelope de 25 mm.

Pinarello spun că altfel cadrul include toate calitățile și caracteristicile modelului Dogma F10, inclusiv stay-urile aplatizate, downtube-ul concav, sistemul de prindere a șeii Twinforce și două poziții pentru suportul de bidon de pe seat tube.

Modelul este disponibil în 11 mărimi: 44, 46.5, 50, 51.5, 53, 54, 55, 56, 57.5, 59.5 și 62, în culorile Mars Orange, Black Lava, Black on Black, Red Magma și Team Sky. Prețurile nu au fost încă anunțate.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − eight =