Acum citesti
Pinarello Dogma K10S Disk vine cu suspensie electronică pe spate

Pinarello lansează în ultimele zile un model nou după altul. După recent lansatele F10, K10 și F10X, noul K10S Disck este o altă variație a temei Dogma 10, un upgrade serios de la vechea K8S, incluzând acum noua suspensie electronică eDSS 2.0 care oferă o cursă de 10 mm controlată electronic de senzori aflați în cadru.

Folosind interfața electronică poziționată în interiorul downtube-ului, sistemul eDSS 2.0 folosește un mic șoc montat între seatstay-uri și seat tube. Funcționând datorită flexului chainstay-urilor și a seat stay-urilor, șocul controlează cei 10 mm de suspensie care se deschid sau se închid automat pe baza informațiilor primite de la senzorii din cadru. Opțional, prin apăsara unui buton amortizorul poate fi blocat sau deblocat pentru perioade mai lungi. Nu se știe dacă arcul din amortizor poate fi schimbat în funcție de greutatea ciclistului sau e universal. Sistemul e compatibil BTLE și ANT+ ceea ce îl face să poată fi controlat cu telecomandă externă, cu ajutorul unui computer Garmin de exemplu sau cu o aplicație dedicată de smartphone.

Geometria e aceiași cu cea a modelului Dogma K10, dar K10s are o furcă cu unghi mai mic și mai deplasată și chainstay-uri mai lungi. Are de asemenea cadrul din carbon cu tehnologie Nanoalloy Torayca T1100 1K, cadru asimetric, ForkFlaps (cu rol aerodinamic), monobloc cu filet italian și ax thru de 12×100 respectiv 12×142 mm cu prinderi flat mount de etrier pentru discuri de 160 mm și spațiu pentru anvelope de 28 mm. Modelul este disponibil în mărimile 44, 46.5, 50, 51.5, 53, 54, 55, 56, 57.5 și 59.5cm, în trei variante de culoare.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + nineteen =