Acum citesti
Pirelli intră pe piața bicicletelor cu anvelopele PZero Velo

Pirelli, marcă binecunoscută în lumea anvelopelor de competiție pentru autovehicule, a anunțat că va lansa cât de curând un model de anvelopă de biciclete, momentan fiind vorba de una de top pentru cursiere: PZero Velo.

Pentru noua gamă de anvelope premium Pirelli va folosi tehnologiile create și testate în 110 ani de competiții. Numele PZero a fost pentru peste 30 de ani sinonim cu tehnologiile înalte, soluțiile exclusive și performanța maximă. Astfel, el a fost ales și pentru gama de ciclism de șosea. Aceasta va folosi codul de culori din Formula 1: arginitiu pentru curse de șosea, roșu pentru contratimp și albastru pentru modelele pentru 4 anotimpuri. Anvelopele vor fi disponibile din septembrie și vor putea fi achiziționate direct și de pe pagina veloworld.pirelli.com, pagină ce va conține și informații din lumea ciclismului.

În afara faptului că Pirelli este unicul distribuitor de anvelope pentru Formula 1 din 2011 și cel mai longeviv distribuitor din Campionatul Mondial Superbike, plus în alte 350 de campionate de raliu din lume, marca a fost prezentă în istorie și în ciclism. În prima ediție a Turului Italiei din 1909 compania a fost partener al evenimentului și 30 din 49 de finaliști au folosit anvelopele compniei. Printre numele mari care au folosit anvelope Pirelli este Fausto Coppi, pentru bicicleta sa Bianchi.

Lansarea pentru presă a produsului va avea loc în mijlocul lunii iunie, în centrul tehnologic din Milano. Anvelopele vor fi prezentate de asemea la târgul Eurobike din toamnă.

Așteptăm și noi cu nerăbdare informații suplimentare și imagini despre noile produse!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + fifteen =