Pivot Phoenix 29 pentru DH se apropie de lansarea pe piață

0

Nu e niciun secret că Pivot lucrează la un nou model de DH. Acesta e proiectat să facă cei mai rapizi rideri din lume mai rapizi decât au fost vreodată, așa că folosește roți de 29, în pas cu tendințele din Cupa Mondială unde fiecare avantaj mic este exploatat. Bicicleta nu e încă gata de producție, însă a fost afișată în forma actuală la Sea Otter Classic iar cei de la Bikerumor au făcut câteva poze.

Chiar dacă s-a păstrat sistemul de suspensie DW Link, triunghiul față arată diferit decât la versiunea 27.5, downtube-ul fiind drept iar brațul superior al suspensiei fiind în fața seat tube-ului.

Se pare că există niște piese excentrice folosite la pivotul superior. Amortizorul nu mai e la fel ca la modelul de 27.5, fiind se pare un model trunion.

Bicicleta rulează pe jante prototip din carbon Reynold de 29, probabil un viitor model pentru DH.

Suspensia față e asigurată de o furcă Fox 49. Pivot nu a anunțat încă o dată de lansare, dar Cupa Mondială de DH este foarte aproape.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDan Milner – fotograf de acțiune, din 1993
Articolul următorChapter2 AO e un gravel bike foarte reglabil și capabil
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ