Acum citesti
Pliabila Tern Eclipse S18, destinată utilizării intense

Producătorul Tern a anunțat astăzi lansarea unui nou model de bicicletă pliabilă, Eclipse S18, care, spune acesta, că va fi altceva decât ne-am obișnuit până acum din partea acestui fel de biciclete. Pe scurt, noul model este gândit să facă față mai bine uzurii decât alte modele, fiind mai rezistentă și mai fiabilă. Pe lung, despre caracteristicile acesteia poți citi mai jos.

Tern-Eclipse-S18

Așadar, Eclipse S18 ar trebui să se descurce mai bine decât alte pliabile dacă este vorba de ploaie, ninsoare, drumuri în stare nu tocmai bună sau bagaje mari, însă fără a-și pierde din avantajul pe care plierea o aduce. Cadrul din aluminiu hidroformat a fost adăugat pentru a îmbunătăți rigiditatea bicicletei și mai ales pentru a o face potrivită și pentru persoanele înalte.

Roțile au fost dotate cu anvelope Schwalbe Apple late de 55mm, dar bicicleta mai înglobează și alte trăsături. De exemplu, are un far integrat în cadru de 41 de lucși (150 lumeni), butuc cu dinam BioLogic Joule 3 și tija de șa PostPump 2.0 cu pompă de picior inclusă.

Tern Eclipse S18 va fi disponibilă din luna octombrie a acestui an și va avea un preț de 1.800 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =