Acum citesti
Powatryke Cruiser 2011


Powatryke Cruiser este așa cum o spune si numele, o tricicletă dedicată celor care parcurg trasee prin oraș. Se vrea a fi alternativa comodă pentru cei care nu doresc să renunțe la pedalat, însă vor să beneficieze și de o capacitate mai mare de transport pentru vehiculul cu pedale.



Plecând de la această premisă, inginerii de la Powabyke au dat naștere modelului Powatryke Cruiser, un trike echipat cu un motor electric de mici dimensiuni și cu 5 viteze. Accesul pe bicicletă se face extrem de facil, datorită construcției joase a cadrului, este robust și poate atinge viteze de până la 24 km/h.


De schimbarea vitezelor este responsabil un sistem Shimano, iar frânarea este asigurată cu un V-brake pentru partea frontală și cu un set de frâne pe disc pentru partea posterioară. Motorul este capabil să genereze 250 de W și este montat în butucul față al trike-ului. Pentru că s-au gândit și la accesul în locuri strâmte, inginerii de la Powabyke au menținut ecartamentul Powatryke-ului în limita a 75 de cm. O valoare decentă pentru un astfel de vehicul.


Poți parcurge distanțte de până la 32 de km cu acumulatorii încărcați la maxim, iar pentru a-i crește autonomia poți investi în acumulatori capabili de a genera o energie mai mare. Powatryke își încarcă complet acumulatorii în 8 ore.


Totuși dacă te gândești s-o achiziționezi, ia în calcul faptul că trike-ul cântărește nu mai puțin de 58 de kg, iar spațiul de stocare al acestuia este limitat.


Mai multe informații găsești pe powabyke.com.


via | Powabyke


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 10 =