Acum citesti
Poze spion : Noul Fox Talas

De aproximativ doua zile au inceput sa circule pe internet poze spion cu noua furca Fox Talas. Cursa acesteia este de 180 mm dar alte date oficiale nu au fost facute publice de catre reprezentantii Fox.

Din fotografii se pot observa bratele groase ale furcii de 36 mm. Noul Talas beneficiaza de tehnologia FIT, cu ajutorul careia producatorul a reusit sa mai scada din greutatea produsului final. Furca beneficiaza de un ax de 20 de mm pentru prinderea rotii, prindere pentru frana pe disc cu un rotor de 200 mm si alte reglaje montate in partea superioara a bratelor.

Cum se poate observa si in poza, Fox Talas beneficiaza de reglajul compresiei in doua moduri, low speed si high speed, acestea putand fi actionate dintr-un singur loc, datorita unui sistem de reglaj compus din doi robineti. Reglajul pentru low speed se afla in interiorul reglajului pentru highspeed. Celelalt robinet pare a fi reglajul rebound-ului.

O noutate este si culoarea, se pare ca Talas este disponibil si in culoarea neagra cu coroana neagra. Furca suporta doar prindere pentru franele pe disc. Mai multe detalii vor fi facute publice de producator, cel mai probabil, intr-un timp relativ scurt.

Foto : mtb-forum.it

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − twelve =