Acum citesti
Prism Trail, versiune adaptată la MTB a lentilelor Prism de la Oakley

Oakley-prism-trail-display-2-600x400Nu cu mult timp în urmă, Oakley au lansat Prism Road, lentile de ochelari special calculate pentru a accentua anumite culori pentru a oferi o definire vizuală mai bună a contururilor. Oakley a recalculat lentilele şi pentru mountain bike, rezultatul fiind Prism Trail. Lentilele se aseamănă cu cele de şosea, dar sunt adaptate să accentueze culori care sunt întâlnite mai des la MTB, în special verde şi maro.

Această adaptare specifică pentru o disciplină sportivă face lentilele Prism deosebite. Oakley spun că ochiul reacţionează diferit la culori în medii diferite, iar cu această tehnologie ei pot să mărească contrastul şi conturarea detaliilor într-un mediu anume.

Oakley-prism-trail-angleLentilele Prism pot fi şi polarizate, cum sunt cele de pescuit, dar cele de ciclism nu sunt pentru că nu e nevoie. Lentilele sunt la fel de rezistente ca toate modelele Oakley, iar versiunea Prism Trail este disponibilă acum cu majoritatea ramelor Sport ale companiei, incluzând Jawbreaker, Radar EV, Flak 2.0 şi Half Jacket.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 17 =