Acum citesti
Probabil mănuşile supreme, All Mountain de la Kitsbow

light_black_glove_front_hero1-e1438032035906Dacă mănuşile de ciclism de pe piaţă vi se par scumpe, nu are rost să mai citiţi despre acestea. Noile mănuşi All Mountain de la Kitsbow nu sunt pentru voi. Ca de obicei, Kitsbow face mănuşi fără compromisuri la croi, materiale şi confort. Din păcate, asta se reflectă şi la preţ. Rezultatul e o pereche de mănuşi de vis, dar la un preţ inaccesibil pentru multă lume…

light_black_glove_front_hero11-e1438032047187Inspirate din mănuşile clasice de condus din piele, modelul All Mountain de la Kitsbow sunt un accesoriu perfect pentru orice mounain biker cu pretenţii. Materialul de bază este pielea Pittards care se modelează în timp după forma mâinii. Este folosită o structură din mai multe bucăţi de piele articulate pentru libertate de mişcare, pielea din palmă este perforată pentru aerisire şi include o întăritură din piele mai groasă pentru protecţie.

Kitsbow_GloveFeatrs_R2_2015_0703Cum nicio mănuşă modernă nu vine fără să fie compatibilă cu ecranele touch-screen, degetul mare a mănuşii include o zonă conductoare în acest scop. Pe partea opusă a mănuşii este o zonă de piele Suede pentru şters nasul, straturi de spumă, zone rezistente la frecare şi zone flexibile. Detaliile fine includ cusături minime în zona degetelor pentru sensibilitate mai mare şi zone de ventilaţie între degete. Închiderea se face cu velcro iar mănuşile au şi câte un magnet care le ţine lipite când nu sunt folosite.

light_any_glove2Pregătite să fie cele mai bune mănuşi pe care multă lume le-a încercat, preţul lor este de 120 USD perechea. Datorită materialelor premium, totuşi, este foarte probabil ca mănuşile AM să ţină mai mult ca mănuşile uzuale, ceea ce ar justifica oarecum preţul. Doar că ar fi păcat să le uiţi pe undeva…

Vezi Comentarii (2)
  • Varza cand te gandesti la manusile mele de gradinarit cu puncte de vopsea pentru aderenta. Asa de bune sunt incat nu mi-a alunecat mana de pe manson ci a vrut si pamantul sa le incerce.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 8 =