Acum citesti
Protecție maximă cu BBB Falcon

O cască de ciclism trebuie să ofere, înainte de toate, protecție. Totuși, foarte importante sunt și aerisirea, potrivirea și confortul. Fără a compromite primul aspect, BBB Falcon înglobează toate aceste trăsături. Până la urmă, cel mai mult contează să te ridici de pe jos după o căzătură zdravănă și mai puțin ce culoare este casca ta.

Falcon reprezintă vârful de gamă al căștilor firmei BBB și este folosită de rutierii echipelor profesioniste Vacansoleil-DCM și Cofidis. Modelul în cauză va fi disponibil și pentru publicul larg începând cu luna mai a acestui an.

Casca poate fi mai bine așezată pe cap mulțumită sistemului FlexClose, bretelele Open Structure sunt proiectate să nu le simți prezența, iar bureții interiori ai căștii beneficiază de un tratament antibacterial.

Pe lângă versiunile folosite de cele două echipe profesioniste, BBB Falcon mai este disponibil și în culorile roșu, albastru, alb și argintiu, în mărimi de la S (52-55cm) până la L (58-62cm). Prețul recomandat de vânzare este de 149,95 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − nine =