Acum citesti
Protecţii complete pentru transportul bicicletei de la Bopworx

Whole-Bike-600x401Cicliştii serioşi călătoresc mult pentru a pedala în cele mai frumoase locuri din lume. Nu totdeauna se poate merge cu maşina, de multe ori bicicleta trebuie transportată împachetată, uneori doar expediată cu poşta, chiar cu maşina de multe ori bicicletele sunt înghesuite în portbagaj pentru un drum mai lung. De multe ori, apar probleme ale bicicletei cauzate de transport. Pentru a putea transporta bicicleta, este nevoie de protecţii serioase. Bopworx au încercat diverse metode şi au ieşit pe piaţă cu un set complet de protecţii ideale pentru a proteja valoroasa noastră investiţie.

Bop-Worx-padded-bicycle-protection-frame-coupler01-600x313Bop-Worx-padded-bicycle-protection-fork-legs02-600x300Aproape orice bicicletă are zgărieturi pe furca spate cauzate chiar şi de la sprijinirea ei de perete sau de alte biciclete. Bike Bumper şi Double Bumper se ataşează pe cadru pentru a-l proteja de această situaţie. Modelul simplu Bike Bumper se prinde pe cadru şi îl protejează de obiecte cum ar fi cutia rigidă de transport. Double Bumper are curele de prindere pe lateral şi este proiectat pentru a fixa între ele două biciclete în completă siguranţă.

Bop-Worx-padded-bicycle-protection-rear-derailleur02-600x600Una dintre cele mai sensibile şi vulnerabile părţi ale bicicletei este deraiorul spate. Cea mai mică apăsare pe acesta îl va deforma suficient pentru a strica tura. Rear Derailleur Guard a fost proiectat pentru a evita acest lucru. Pentru a fi ataşat, se slăbeşte QR-ul pe spate, se introduce sub el protecţie şi se strânge la loc. Acesta este şi el fabricat din materiale foarte rezistente la impact şi presiune şi se ataşează la axul spate cu o piesă metalică de inox. Este compatibil doar cu butuci cu QR normal, pentru celealalte cazuri Bike sau Double Bumper ar trebui să asigure aceiaşi protecţie.

Bop-Worx-padded-bicycle-protection-full-bike-bumpers-600x371Bopwrap protejează cea mai mare parte a bicicletei şi spre deosebire de prosoape sau bureţi, se ataşează uşor şi sigur fără scule şi poate fi refolosit mai multe ori.

Bop-Worx-padded-bicycle-protection-fork-thru-axle-rollers03-600x600Fork Guard protejează furcile bicicletei de pagubele produse de înghesuirea bicicletei în portbagaj, într-o cutie sau în magazie. Cauciucul moale previne zgărierea interiorului maşinii. Fork Guard are mici rotiţe care permit manevrarea bicicletei în portbagaj mult mai uşor aceasta fiind mult mai stabilă decât direct cu furca pe podea. Un distanţier pentru etrier păstrează plăcuţele de frână depărtate şi poate fi demontat uşor dacă nu este nevoie de el.

Fork Guard a fost proiectat pentru folosirea cu orice tip de bicicletă, inclusiv cu toate noile standarde de butuc sau cu altele ce vor apărea în viitor. Vine în pachet cu adaptori pentru ax QR normal şi thru de 15 mm, alţi adaptori fiind disponibili pentru cumpărare.

Bop-Worx-padded-bicycle-protection-fork-roller-stand01-297x176Fork Stand a fost proiectat pentru a fi folosit împreună cu Fork Guard şi este un stand pentru a fixa bicicleta în vederea micilor reparaţii sau a spălării. Se pliază după folosire şi se poate păstra sau transporta fără ca să ocupe mult spaţiu.

Mai jos puteţi vedea un film de prezentare. Pentru achiziţie, puteţi intra pe pagina lor de pe Kickstarter.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 10 =