Acum citesti
Protecții noi de la SixSixOne

Noile protecții de la SixSixOne pentru cei care abordează trasee montane mai puțin extreme sunt construite mai inteligent, cu un strat exterior mai moale și care permit piciorului sau mânii să respire. Chiar dacă urmează construcția Softshell, noile protecții te vor proteja eficient în cazul unui accident.

Modelul de bază poartă denumirea de Riot este realizat dintr-un material exterior (Cordura) care protejează eficient împotriva căzăturilor.  Costul pentru protecția de genunchi și tibie este de 44.90 euro, iar cel pentru cot este de 39.90 euro.

Rage și Rampage reprezintă două produse noi, realizate din Neopren perforat și Strech Kevlar. Acesta din urmă poartă denumirea de Strech, deoarece permite piciorului sau mâinii să se miște în voie. Sunt mai bine aerisite decât modelul de bază Riot dar sunt și mai scumpe (de la 64.90 euro până la 89.90 euro).

SixSixOne Evo D30 este modelul de top și primește pentru 2012 câteva mici modificări. Este realizat dintr-un material denumit D30, protejează eficient genunchiul și ia forma acestuia pentru a se fixa perfect. În partea superioară utilizează o bandă elastică. Costul este de 99.90 euro.

Pentru fete, cei de la SixSixOne au conceput noul model Rythm. Este gândit pentru traseele de munte, beneficiază de o aerisire eficientă și nu conține nicio componentă din plastic, deci pot fi oricând împachetate. În plus, culoarea este pe gustul fetelor.

Informații complete pe sixsixone.com.

via SixSixOne Press

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + nineteen =