Prototip de furcă din carbon cu suspensie pentru cursiere de la RST

0

RST-Gravel-5RST au prezentat, destul de discret, la târgul de la Taipei un prototip de furcă de carbon cu suspensie pentru cursierele noi de tip gravel. Aceasta se numește A7, este din carbon, folosește ax thru de 12 mm, va fi disponibilă pentru headset normal sau tapered și are o cursă de 50 mm. Greutatea va fi probabil în jur de 1 kg, cu puțin mai grea decât furcile de pe bicicletele gravel. Nu există blocaj momentan.

RST-Gravel-2De asemenea, furca are prinderi doar pentru frâne pe disc și doar direct mount. Furca mai are și prinderi pentru un cablu pentru butuc cu dinam încorporat.

RST-Gravel-1Nu există nicio informație momentan în legătură cu o dată a lansării pe piață sau cu prețul, acesta fiind doar un prototip.

Sursa: bikerumor.com

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUn nou hardtail din carbon de la Merida
Articolul următorRemorci de bicicletă pentru transportul copiilor
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ