Acum citesti
Prototip pentru downhill de la Rotwild

Producătorul german Rotwild a lansat de curând primul prototip a ceea ce se anunță o performantă bicicletă de downhill, construită în colaborare cu Richie Schley. Bicicleta va rula pe roți de 27.5 inch, va avea suspensii de 200mm și va cântări doar 15.5 kg, fără pedale, în versiunea cu cadru din aluminiu. Geometrie se anunță a fi pe măsura așteptărilor, combinând cu succes stabilitatea cu caracterul jucăuș.

rotwild_dh_proto_1

Un design special a permis producătorului să reducă zona de sudură din dreptul headtube-ului, ceea ce a contribuit la o greutate mai mică, păstrând totodată rigiditatea și rezistența în timp. De asemenea, cadrul a fost gândit pentru a oferi suficient spațiu pentru cartușul amortizorului. Axul de spate măsoară 157x12mm și o prindere ISCG-05 este de asemenea prezentă în preajma BB-ului, pentru montarea unui chainguide.

rotwild_dh_proto_2

Datorită roților de 27.5 inch, axul roților se află peste Bottom Bracket, ceea ce îmbunătățește stabilitatea și capacitatea de abordare a virajelor. Chainstay-ul este de asemenea scurt, de doar 440mm pentru cadrul cu o înălțime de 17 inch și promite astfel o manevrabilitate mai bună. Producția va începe în 2015, iar mai multe informații pot fi obținute chiar pe site-ul Rotwild.de.

via Rotwild

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − one =