Acum citesti
Prototip pentru enduro de la Bulls: cadru din carbon, roți de 29 de inch

Bulls face pași serioși în clasa bicicletelor de enduro și dă publicității câteva fotografii cu noua lor bicicletă, testată în prezent în Madeira de către Christian Textor, cu care ia parte în Enduro World Series.

Deși nu sunt oferite prea multe detalii, este lense de observat că bicicleta rulează pe roți de 29 de inch, alături de suspensiile de minim 160mm. Cadrul este masiv, cu elemente solide și robuste, dar fiind construit din carbon, greutatea acestuia ar trebui să fie ținută în frâu. Absolut simpatic este locul în care se poate introduce bidonul de apă, acesta aflându-se cumva deasupra top-tube-ului și bottom bracket-ul, dar sub link-ul principal.

O protecție dintr-un material cauciucat se află montată sub downtube, iar o prindere pentru chainguide este standard. Cablurile sunt trase prin interior, iar trecerea între triunghiul anterior și cel posterior, este realizată elegant și sigur. Prinderea etrierului de spate se face după standardul Post-Mount, iar axul de spate urmărește fără îndoială standardul Boost. Tot cu atenție la detalii, cei de la Bulls au adăugat un multitool în pipă.

Mai multe detalii urmează.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 15 =