Acum citesti
R-Raptor și R-Hawk, noi angrenaje pentru All Mountain și Enduro de la Rotor

Spaniolii de la Rotor lansează pe piață două noi angrenaje, unul de enduro și unul de all-mountain, ambele fiind construite modular, deci putând suporta orice standard de cadru. Pentru dezvoltarea celor două angrenaje, cei de la Rotor l-au cooptat pe Cedric Gracia, din dorința de a se asigura că vor oferi un produs competitiv.

Designul agresiv și protecțiile din cauciuc se fac imediat remarcate.

Ambele modele sunt diposnibile în 3 lungimi de brațe, găzduiesc o foaie de tip Direct Mount și pot fi montate pe cadre Standard, Boost sau de Downhill. Pot fi montate pe aceste angrenaje atât foi rotunde cât și foi vale (recomandate de producător), iar instalarea este extrem de facilă, realizându-se doar un imbus de 8mm. Pe brațe vei remarca protecțiile realizate din cauciuc, iar acestea sunt disponibile în mai multe culori, precum negru, verde, albastru, galben, roșu și roz, în așa fel încât oricine le poate asorta cu bicicleta.

Modelul R-Hawk este oferit pentru 22o de euro, Q-Factorul este de 164 mm (standard), 170mm (pentru boost) sau 179 mm (pentru Downhill) și este compatibil cu BBRight, BB30, PressFit30 sau BSA. Este construit CNC din aluminiu 7055, iar greutatea este de 665 de grame, pentru versiunea cu brațele lungi, de 175mm și foaie cu 30 de dinți Rotor 30Z QX1.

R-Raptor, angrenajul pentru bicicletele de all mountain, este oferit pentru 150 de euro și vine cu aceleași specificații precum fratele mai scump, însă este construit din aluminiu 6082 și cântărește ceva mai mult, 715 grame.

Mai multe informații despre aceste produse găsești pe rotorbike.com.

via Rotor Bike

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 14 =