Acum citesti
RaceFace revine cu Next SL 2×10


Într-un moment în care nimeni nu se mai aștepta, RaceFace și-a anunțat come back-ul pe piața de componente pentru biciclete. Nu s-a întâmplat așa cum se aștepta majoritatea, ca RaceFace să fie resuscitat de un investitor, ci a fost pus dinnou pe picioare de Chris Tutton, fost manager de vânzări din 1998 până în 2008. Acum, acesta este noul Managing Director al RaceFace dar va păstra și postul de director de vânzări la Easton Bell Sports, companie la care lucrează încă din 2008.



Din gama de angrenaje 2011 RaceFace a prezentat unul dintre cele mai ușoare disponibile pe piață: modelul Next SL 2×10. Defapt nu este „unul dintre cele mai” ci este cel mai ușor angrenaj ce poate fi achiziționat în clipa de față. Cântărește doar 595 de grame cu tot cu Bottom Bracket.


Foile sunt construite CNC din cel mai durabil aluminiu, 7075 și promit o durată de viață lungă și exemplară raportate la restul de produse similare. Brațele sunt disponibile în dimensiunile 170 sau 175 de mm și poți opta pentru mai multe combinații de foi: 26/38, 28/40 sau 30/42.


Mai multe informații poți găsi pe RaceFace.com deoarece site-ul este dinnou activ. Iar cei cu produse RaceFace aflate în garanție, pot spera dinnou, deoarece orice defecțiune va putea fi acum dinnou rezolvată de către partenerii RaceFace.


via RaceFAce


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + twelve =