Acum citesti
Radon au anunțat Jab, un enduro de 10 kg

Radon au lăsat să scape pe internet câteva imagini cu viitorul lor model enduro cu cadru din carbon, noul Jab, care se așteaptă să aibă greutatea finală în jur de 10 kg! Asta pe lângă alte noutăți cum ar fi o versiune din aluminiu pentru Jealous și câteva modele noi hardtail.

Nu există multe detalii concrete încă despre Jab în afară de greutatea anunțată de 10 kg, un amănunt destul de interesant pentru o bicicletă cu cursa de 160-170 mm. În plus, bicicleta e concepută pentru competiție, campioana germană Raphaela Richter urmând să concureze pe aceasta.

Bicicleta are un aspect cu totul diferit de alte modele de la Radon. Toptube-ul e îndoit, cu o mică porțiune secționată. Bascula din carbon a suspensiei e total redesenată, mai aliniată cu seatstay-urile, cu un pivot principal destul de ascuns. Amortizorul e pe sistem metric iar cadrul are prindere ISCG. Cablurile sunt rutate intern și există un port amplasat perfect pentru blocajul amortizorului spate sau pentru un deraior față Sideswing.

Altfel, modelul de enduro folosește o suspensie horst link cu patru brațe. Se păstrează tehnologia Radon flip chip în zona de sus a seatstay-urilor, permițând mici ajustări ale geometriei.

Alte noutăți pentru 2018 sunt modelul Jealous din aluminiu ce păstrează geometria de Cupă Mondială XC dar la un preț mai accesibil. Noul Boostva fi un hardtail pentru pump track și dirt jump iar Cragger va fi un hardtail cu suspensie mare pentru trail.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 6 =