Acum citesti
Rapha Pro Team Shadow, echipament pentru vreme rea

Cererea pentru echipamentele profesionale pentru vreme rea este foarte mare, cel mai cunoscut produs fiind seria Castelli Gabba, cu care se comparau majoritatea produselor de acest gen până acum. Rapha este un producător de echipamente ultra-performante şi s-a decis să atace problema cu noua lor serie de echipamente Pro Team Shadow.

Momentan, gama conţine un tricou şi o pereche de pantaloni scurţi care sunt folosibile de primăvara până toamna, dar se aşteaptă apariţia unui set de încălzitoare pe care echipa Sky le folosea deja toamna trecută pentru a extinde utilizarea şi iarna-

Echipamentul este din material impermeabil şi este confecţionat la cererea echipei Sky. Este din material compresiv, materialul fiind foarte rezistent la vânt şi la apă, păstrând totuşi respirabilitatea şi confortul.

Rapha_Shadow-Pro-Team_wet-weather-kit_Jersey-shoulderTricoul este disponibil doar negru iar preţul este de 320 Euro. Are mâneci 3/4 care acoperă toată partea superioară a braţului, cusături lipite şi 3+1 buzunare cu scurgeri pentru apă şi material reflectorizant.

Rapha_Shadow-Pro-Team_wet-weather-kit_bib-shorts-rearPantalonii costă 385 Euro şi sunt din acelaşi material, croiul fiind identic cu cel al modeului Pro Team Thermal. Şi aceştia au elemente reflectorizante.

Echipamentul este deja disponibil la dealeri.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentariu (1)
  • Ok, si pentru cei ce nu își permit asemenea prețuri? Sunt convins ca puteți alcătui un top 3,5 sau chiar 10 cu echipamente pentru vreme rea cu un raport calitate/preț excelent!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =