Acum citesti
RideFarr au lansat ghidonul Aero MTB

RideFarr au introdus de-a lungul timpului pe piață câteva componente inovatoare pentru MTB, iar noul lor produs e o evoluție logică a acestora. După ce au lansat ghidonul endurance MTB și apoi modelul Aero Bolt-On, noul Aero MTB le combină pe acestea preluând avantajele de la ambele.

Ghidonul nou arată exact ca modelul Endurance MTB cu sistemul Aero Bolt-on aduăgat, fiind o piesă foarte interesantă. Este construit complet din carbon și oferă poziția tipică a mâinilor pentru MTB dar și multe alte poziții în zona centrală, pentru a crește performanțele aerodinamice. Acest lucru face ghidonul să fie ideal pentru cursele în etape sau maratoanele MTB unde perioadele lungi în șa fac necesară modificarea temporară a poziției.

 

 

În fața zonei aero suplimentare se află o zonă rotunjită pe care se poate monta GPS-ul sau sistemul de iluminat. Ghidonul are prindere de 31.8 mm și folosește o pipă normală.

Ghidonul are o lățime de 720 mm iar partea aero are 148×134 mm. Nu e specificat, dar probabil ghidonul are un backsweep de 9 grade la fel ca modelul Endurance MTB.

Greutatea anunțată e de 239 g în care sunt incluse manșoane de amortizare pentru palme la centrul ghidonului. Prețul anunțat e de 240 $ plus 12 $ transportul, livrările începând din mijlocul lunii aprilie.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + twenty =