Acum citesti
Ridge x Rodeo, un alt gravel superb din State

Ridge Supply este o marcă de îmbrăcăminte creată de Matt Hawkins după ce a fost lovit din spate de o camionetă în timp ce se antrena, scopul mărcii fiind de a crea echipament cu vizibilitate excelentă dar și cu stil. Marca a cunoscut un succes foarte mare iar când Matt a început să caute un nou gravel bike, soarta l-a adus în contact cu Stephen Fitzgerald de la Rodeo Labs. Astfel s-a născut modelul Ridge x Rodeo TrailDonkey.

 

Mai mult decât o nouă schemă de culori, modelul Ridge x Rodeo dezvăluie ultima versiune TrailDonkey, 2.1. Detaliile complete urmează să fie anunțate, dar se pare că vor fi două modificări importante la cadru. În primul rând s-a renunțat la monoblocul PF30 pentru unul filetat T47, apoi fiind tija de șa care a fost subțiată la 27.2 mm pentru confort sporit și amortizare mai bună a vibrațiilor.

Această versiune de TrailDonkey primește și noua furcă Spork 1.2 care are de asemenea câteva îmbunătățiri. Acum are rutare internă completă pentru butuc cu dinam și iluminat, plus posibilitatea de a instala capac cu mufă USB. Furca, construită complet din carbon, oferă prinderi pentru portbagaje, aripi dar și pentru etrieri flat mount sau post mount, fiind compatibilă cu ax thru de 15 sau 12 mm.

Bicicleta TrailDonkey este un model foarte interesant iar schema de culori realizată de Epic Customs în Georgia nu face decât să o transforme într-un model irezistibil.

 

Modelul e disponibil în variantele de vopsea Dawn sau Autumn și evocă culorile șosetelor originale Skyline cu care a debutat pe piață firma lui Matt. Bicicleta este disponibilă sub formă de cadru cu furcă TrailDonkey 2.1 și Spork 1.2, prețul fiind de 2760$. Primele zece exemplare vor fi puse curând în vânzare, numerotate. Va exista în viitor și opțiunea unei biciclete complet echipate cu piese la alegerea clientului.

Mai multe informații găsiți pe paginile Ridge Supply și Rodeo Labs.

 

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =