Acum citesti
Rock Shox 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Rock Shox a prezentat la Eurobike atat modele actuale, imbunatatite, cat si unele modele noi de furci si de amortizoare. In plus, incepand cu acest an, cei de la Rock Shox au in gama de componente o tija de sa reglabila denumita Reverb, cu comanda direct pe ghidon.


La capitolul furci au fost lansate noile Sektor, Reba 29er, Revelation, Boxxer cu unele modificari si SiD cu o noua cursa de 120 de mm iar la capitolul amortizoare noile Vivid si Monarch Plus pentru downhill.


Modelul popular Revelation beneficiaza pentru 2011 de versiunea World Cup si va fi oferita la un pret de aproximativ 850 de euro. Va beneficia de steerer din carbon si primeste tehnologia Dual Position Air travel cu ajutorul careia cursa poate fi redusa imediat de la 150 la 120 de mm. In plus va beneficia si de un ax Maxle Lite de 20 mm.


Furca Rock Shox Sektor este un produs complet nou si este dedicata probelor de Trails. Are brate cu o grosime de 32 de mm, beneficiaza de functia U-Turn si de numeroase alte optiuni. Tot la capitolul furci pentru trails-uri (dar si cross country) este lansat modelul Reba 29er pe care am avut ocazia sa-l si testam. Beneficiaza de o cursa generoasa de 140 de mm si de tehnologiile XX Motion Control, BlackBox Motion Control si Air U-Turn.


Noul Sid se bucura acum de o cursa de 120 de mm (anterior 100 mm) si vine cu doua optiuni de sasiu, in functie de cursa de amortizare a furcii. Beneficiaza de ax Maxle Lite si este oferita pentru aproximativ 550 de euro.


Mai jos este disponibila galeria foto cu modelele Rock Shox 2011. Printre acestea, cei de la RockShox au organizat in interiorul standului si o mica expozitie de furci RockShox vintage ce cuprindea printre altele si primele modele de Boxxer sau Sid.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 8 =