Acum citesti
RockShox au anunțat noul Boxxer 2019, acum și pentru 29
După ce au implementat noile sisteme DebonAir și Charger 2 pe gama de furci single-crown cu cursă medie și lungă, apoi și pe SID, iată că a venit rândul modelului cel mai extrem, astfel că Rockshox Boxxer 2019 primește aceste sisteme, dar și spațiu pentru anvelope și roți mai mari!

 

Noul arc pe aer DebonAir special modificat pentru DH mărește camera negativă pentru o funcționare cu mai mult suport, dar suplă. Garniturile și materialele au fost îmbunătățite pentru a reduce frecarea și a oferi funcționare mai bună la obstacole mici.
Amortizorul Charger 2 oferă reglaje externe pentru compresia la viteză mare și mică. Pentru cei ce au o furcă Boxxer din ultimele generații, există posibilitatea de upgrade la sistemul DebonAir, prețul kit-ului fiind de 47 Euro, dar și la Charger 2 la prețul de 389 Euro.
La exterior, marea schimbare e noua coroană mai plată. Inspirată de MX Bikes, aceasta îți permite să păstrezi ghidonul mai jos chiar și cu roți de 29. Da, noul Boxxer e disponibil atât pentru roți de 27.5 cât și pentru 29.
Modelul roșu din imagini e Boxxer World Cup care primește toate noile tehnologii și e disponibil la prețul de 1889 Euro. Este disponibil și modelul Boxxer RC (negru), care primește sistemul DebonAir, dar amortizarea e asigurată de un sistem Charger RC cu reglaj a revenirii doar la biteză mare. Prețul e de 1449 Euro.
Ambele furci și kit-urile de upgrade vor fi disponibile din iunie 2018. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 6 =