Acum citesti
Rocky Mountain Flow DJ

rocky_mountain_flow_djProducatorul Rocky Mountain a pus in vanzare noua arma de DirtJump pentru anul 2010. Modelul Flow DJ, este liderul de gama printre modelele de DirtJump, gama din care mai fac parte Flow 2 si Flow 1, acesta din urma fiind modelul de entry-level.

Modelul Flow DJ este bicicleta de concurs preferata a lui Jarret Moore, beneficiaza de un cadru realizat din crom si conform producatorului, se descurca la fel de bine in probele de DirtJump cat si in skate park-uri sau pe rampe. Pentru preluarea socurilor se ocupa o furca Marzocchi Dirt Jumper 2 cu ax de 20 mm integrat si o cursa de 80 de mm.

Modelul nu beneficiaza de niciun fel de schimbatoare, in schimb este echipata cu componente din gama medie : macneil, Wheeltech, Sun Rims si frane Avid Juicy 3 hidraulice. Franele sunt suficiente pentru capacitatiile bicicletei si sunt capabile s-o opreasca de fiecare data cand este absolut necesar.

Despre greutatea totala a bicicletei, producatorul nu ne ofera date, dar cel mai probabil se incadreaza undeva in intervalul 12-14 kg. Punctul forte al acestui model este cadrul, ce se bucura de noua tehnologie ST3, originara celor de la Rocky Mountain. Aceasta poarta denumirea de Sloping Top Tube Technology.

Teava superioara inclinata se traduce printr-o rezistenta mult mai buna a cadrului si contribuie la o parte frontala a acestuia mult mai compacta. Asadar, ofera rigiditate si control mai bun in orice conditii.

via | Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 17 =