Acum citesti
Roti noi din carbon de la ZIPP

ZIPP Speed Weaponry a prezentat primul sau set de roti realizat cu jante din carbon, modelul Firecrest 404 Carbon. Dezvoltarea acestui set de roti a durat aproximativ 2 ani insa asteptarea a meritat daca ne uitam la specificatiile tehnice ale rotilor : o greutate totala de doar 1557 de grame si o forma foarte aerodinamica.


Cei de la ZIPP au lucrat indelung atat la design, cat si la imbunatatirea reprizelor de franare. Materialul din care este fabricata janta, a fost imbuntatit cu diversi compusi, astfel incat sa reziste franarilor foarte dese si sa nu se supra incinga.


Forma aerodinamica a jantei este data de dimensiunile diferite ale acesteia. La baza, aceasta masoara 27.5 mm iar in partea superioara 25.5 mm. Latimea ceva mai mare, confera ciclistului o stabilitate foarte buna. Inaltimea jantei este de 58 de mm recomandand astfel setul de roti pentru triatlon, sprinturi si chiar sectiuni de munte.


Greutatile individuale sunt exprimate astfel : 718 grame pentru roata fata si 839 grame pentru roata spate. Pretul ce trebuie platit pentru setul de roti se situeaza in jurul sumei de 2.700 $.


Mai multe detalii pe zipp.com.


via | ZIPP


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − ten =