Acum citesti
Rotițe de schimbător CeramicSpeed pentru Campagnolo la 1700$

CeramicSpeed sunt cunoscuți pentru rotițele de schimbător cu prețuri exorbitante dar de această dată s-au autodepășit. Ei au prezentat noile modele cu rotițe tipărite 3D, cu 13 și 19 dinți, goale pe interior, cu 10 g mai ușoare decât cele din aluminiu dar de două ori mai rezistente în timp. Setul include un braț de schimbător din carbon lung compatibil cu pinioane de maxim 32 de dinți. Chiar dacă durabilitatea e dublă față de aluminiu care oricum e mult mai durabil decât rotițele standard, prețul tot pare impresionant: 1700$.

Aproape aceleași beneficii se pot obține însă și cu ”doar” 499/599$ pentru versiunile din aluminiu simplu sau cu strat de protecție. Folosind același desgin cu 13 și 19 dinți, roțile sunt fabricate prin prelucrare CNC și sunt disponibile pe negru și pe roșu, ambele cu strat de protecție sau nu (nu se specifică ce înseamnă acest strat de protecție).

CeramicSpeed declară că sistemul lor reduce frecarea cu 40% comparat cu modelele stoc și sunt de 3-5 ori mai durabile. Dacă la începutul anului au fost lansate versiuni compatibile Shimano, această variantă nouă e compatibilă cu Campagnolo Record mecanic și EPS, SuperRecord mecanic și EPS și cu Potenza.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =