Acum citesti
Rucsacuri noi de la Nomad, acum disponibile

Cei de la Sportaddict oferă o nouă și largă gamă de rucsacuri pentru outdoor, dar care, prin prisma construcției, pot fi folosite și pe bicicletă. De aceea, am decis să facem o scurtă selecție a acestora, restul de modele putând fi vizualizate pe site-ul sportaddict.ro.

Nomad Orchid Tourpack.

Primul care mi-a atras atenția este modelul Orchid Tourpack, pentru fete, cu un preț rezonabil, de 332 de lei, un aspect fain și dimensiuni compacte. Capacitatea de 18 litri ar trebui să fie suficientă pentru a-ți căra pompa, peticele, câteva scule, un aparat foto și o jachetă de ploaie. Secțiunea care intră în contact cu spatele este special proiectată pentru femei, are un sistem de ventilație bine pus la punct, un buzunar frontal mare cu fermoar, o husă de ploaie integrată și un singur compartiment. Acestea fiind spuse, am considerat că oferă suficiente opțiuni pentru prețul de achiziție.

Nomad Galaxy Tourpack.

O altă variantă, cu o capacitate ceva mai mare, este Galaxy Tourpack, care se bucură de aceleași dimensiuni compacte, însă oferă un spațiu de stocare de 20 de litri. Este prevăzut de asemenea cu sistem de aerisire pentru spate, are două buzunare laterale pentru sticle sau bidoane și un buzunar de tip cangur cu funcție de întindere. Compartimentul principal poate fi accesat rapid, fiind prevăzut cu fermoar. Costul acestuia este de 373 de lei.

Nomad Karoo.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este modelul Karoo, cu o capacitate generoasă de 60 de litri. Acesta este dedicat mai degrabă celor care au multe de cărat cu ei în ture și nu celor cu ambiții sportive. Oferă mai multe reglaje, este gândit să reziste cu brio împotriva umezelii, are mai multe buzunare interioare, este dotat cu suficiente curele de compresie și mai are două buzunare laterale alături de alte două pentru sticle. Un fluier de siguranță este standard, în cazul în care te pierzi, te simți singur sau te trezești sub o avalanșă.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =