Acum citesti
Sa din carbon Selle Logica : 580$ !

Selle Logica produce sei din carbon la comanda, adaptate anatomiei fiecarui rider. Aceasta abordare diferita a clientului face ca nici una din sei sa nu semene cu cealalta.

In oferta celor de la Selle Logica exista un singur model, SV3, care poate fi cumparat gata construit sau care poate fi adaptat la cerintele si nevoile cumparatorului. Modelul standard este oferit pentru aproximativ 390 de $, iar producatorul promite ca aceasta ofera un confort la „ani lumina distanta” fata de modele clasice de sei aflate in acest moment pe piata, deoarece constructia acestora reprezinta media seilor realizate pina in prezent. Cu alte cuvinte, au luat ce-a fost mai bun de la seile construite pentru altii si au reusit sa incropeasca un model standard.

Insa daca nu esti satisfacut de confortul seii standard, Selle Logica iti ofera posibilitatea de a opta pentru un model „custom”. Ce presupune acest lucru? In primul rand un pret mediu de 580 de $ (atentie, discutam de o sa). Sinele sunt realizate din titan pentru a scadea si mai mult din greutatea finala a produsului. Daca te decizi pentru aceasta varianta, baietii de la Selle Logica iti vor rapi 20 de minute din timpul tau pentru diverse masuratori si-ti livreaza produsul final in aproximativ 4 saptamani.

Daca esti interesat de produsul celor de la Selle Logica, te invitam sa accesezi site-ul oficial la adresa sellelogica.com.

via | Selle Logica

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =