Acum citesti
Santa Cruz prezintă noul Tallboy 2 2014

Tallboy 2 este continuarea unei povești de succes începută în urmă cu 4 ani. Full suspension-ul 29er, pentru poteci de munte, cu o cursă a suspensilor de 100 mm, ne-a impresionat în urmă cu un an, când am avut ocazia să-l testăm, ceea ce ne face să credem că noua variantă este și mai reușită ca prima.

santa_cruz_tallboy_2_carbon_2014FR

Deci, ce s-a schimbat? La o primă vedere, puține. Graficele cadrului sunt diferite, dar asta poate să vadă oricine. Ce nu este foarte evident este repoziționarea amortizorului spate pentru a îmbunătăți eficiența la pedalare dar și faptul că rigiditatea cadrului este mai mare, iar greutatea sa, mai mică comparată cu versiunea anterioară. De asemenea, prinderea pentru schimbătorul de foi este acum de tip Direct Mount.

santa_cruz_tallboy_2_aluminiu_2014

Atât versiunea din carbon cât și cele două versiuni din aluminiu au suferit aceleași modificări, făcând per total din noul model, unul mai performant decât predecesorul său. Prețul pentru cadrul lui Tallboy 2 Carbon este de 2.699$ și cântărește 2.43 de kg cu tot cu amortizor, pe când versiunea din aluminiu cântărește 3.27 kg și costă 1.950$.

Filmul de prezentate:

Santa Cruz Tallboy 2 from santa cruz bikes on Vimeo.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 4 =