Acum citesti
Scaune pentru transportat copiii de la HTP Design

Dacă ești în căutarea unui scaun de transportat copilul pe bicicletă, află că un nou brand și-a făcut apariția pe piața din România. Este vorba despre brand-ul italienesc HTP Design, importat local de către sportaddict.ro.

Prețurile sunt cât se poate de rezonabile, acestea pornind de la 149 de lei și ajungând până la 169 de lei, așadar nici măcar diferența de cost nu este mare între acestea. Am luat ca exemplu pentru prezentare modelul Elibas și Fraach P.

Elibas este varianta mai ieftină, oferit pentru 149 de lei, care se montează deasupra roții de spate a bicicletei. Este compatibil cu un cadru al cărui diametru de încadrează între 30 și 36mm și suportă o greutate între 9 și 22 de kg. Greutatea scaunului este de 3 kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 370x400x760mm. Este dotat cu o centură cu 3 puncte de blocare și cu alte curele suplimentare pentru fixat picioarele celui mic.

Modelul cel mai scump, Fraach P, este mai ușor, cântărind doar 2 kg și are alt design. Se montează tot deasupra roții de spate a bicicletei, iar dimensiunile sale sunt de 349x514x726mm. Suportă o greutate între 9 și 22 de kg, iar opțiunile sunt similare: centură de prindere cu 3 puncte de blocare și curele pentru picioare.

Ambele scaune se prind de seat tube-ul cadrului bicicletei.

Mai multe despre producător poți citi pe pagina oficială, iar dacă vrei să vezi toate produsele importate în România, te invităm să faci click pe acest link.

via SportAddict

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =